Uslužno štampanje majica | Dora Fashion Beograd
na vrh

Usluga štampe na majicama

Usluge štampe » Usluga štampe na majicama

Uslužno štampanje majica je usluga koju DORA FASHION pruža u okviru usluge personalizacije odevnih predmeta. Ova usluga omogućava pojedincima, grupama, kompanijama ili organizacijama da kreiraju jedinstvene majice sa svojim dizajnom, porukom, logotipom ili grafikom.

Postupak uslužnog štampanja majica obično uključuje sledeće korake:

Dizajniranje pripreme za štampu

Klijenti mogu sami dizajnirati majicu ili možda imaju već gotov dizajn. DORA FASHION takođe nudi usluge dizajniranja i može pomoći klijentima da kreiraju ili prilagode dizajn prema njihovim željama.

Izbor majica za štampu

Klijenti biraju vrstu i boju majice na koju žele da se dizajn odštampa. DORA FASHION ima širok izbor različitih modela majica, kao i raznih boja i veličina.

Priprema dizajna za štampu majica

Nakon što je dizajn odabran ili kreiran, on se priprema za štampu. Ovo može uključivati prilagođavanje veličine ili boje dizajna, kao i pripremu za odabranu tehniku štampe. Klijent može poslati svoju gotovu pripremu ili zatražiti da naši stručnjaci to urade za nega. Ako šaljete svoju pripremu ona mora biti urađena u 300 dpi u vektorskom obliku u bilo kojim dimenzijama.

U slučaju da nemate svoj dizajn i pripremu za štampu, a imate ideju, naši dizajneri sve mogu pripremiti za vas po ceni od 1500,00 dinara.

Štampa na majicama

Nakon što je dizajn pripremljen, majice se štampaju prema specifikacijama klijenta. To može uključivati korišćenje tehnika kao što su sito štampa, DTF štampa ili sublimaciona štampa, u zavisnosti od želja klijenta i mogućnosti naše štamparije.

Fiksiranje štampe (ako je potrebno)

Kod nekih tehnika štampe na majicama, štampa se može fiksirati na majici kako bi se osigurala dugotrajnost i postojanost boja.

Završna obrada

Nakon štampe, majice se mogu podvrgnuti dodatnim obradama, poput peglanja, sklapanja ili pakovanja, prije nego što se dostave klijentu

Cene i dostupnost usluge uslužnog štampanja majica mogu varirati u zavisnosti od različitih faktora kao što su tehnika štampe, broj boja u dizajnu, količina narudžbine i dodatne opcije kao što su kvalitet i vrsta majica. Za svaku dodatnu informaciju nas možete kontaktirati pomoću podataka na kontakt stranici.